Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Verhoeven Boerderij Automaten, nationaal & internationaal

Chris en Paul Verhoeven zijn importeur en distributeur voor de Benelux van boerderij automaten voor verse producten, met name rechtstreeks uit de land- en tuinbouw. Uiteraard zijn deze automaten ook geschikt voor andere producten, maar zij kennen nu eenmaal hun oorsprong vanuit de verkoop van boerderij producten.

Onbemande verkoopstations

De automaten voldoen als onbemande verkoopstations en zijn gesitueerd op plaatsen waar veel verkeer langs komt. Samen met reclame ter plekke zorgen deze machines voor voldoende aandacht.
Het lokaal vers en vertrouwd kopen is steeds meer in trek bij de consument. 

Hoogwaardige kwaliteit, roestvrij staal

Hoogwaardig roestvrij staal, garant voor een lange levensduur.
De automaten worden geproduceerd in Duitsland door Siegfried Roesler GmbH en zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, duurzaam en ecologisch en daarom ook heel goed geschikt voor verkoop van levensmiddelen.

Bekijk de technische details

Altijd bereikbaar en gemakkelijk in de buurt

 

Verkoop automaten voor verse producten

Proef de smaak van het platteland

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren