Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gekoelde en niet-gekoelde automaten

Gezien de grote verscheidenheid aan producten die verkocht worden met automaten zijn er
speciaal gekoelde automaten verkrijgbaar als ook automaten zonder koeling.
Het vullen gebeurt aan de voorzijde, echter bij niet gekoelde automaten kan ook bijgevuld worden
vanaf de achterzijde.

Modules en aanbouwdelen

De automaat is opgebouwd uit modules van bijv. een kassa-eenheid met aanbouwdelen. De aanbouwdelen bestaan uit een te kiezen hoeveelheid vakken.
De gekoelde automaten ( 1700 W) hebben een standaard afmeting en bestaan uit een kassagedeelte met daaraan gekoppeld de gewenste vakken en de koel-unit. Tevens zijn ook gekoelde aanbouwdelen verkrijgbaar.

Technische details

Roesler Touch System

Voor zeer grote projecten (automatiek/winkels) is het Roesler Touch System verkrijgbaar, waarbij heel veel gekoelde en niet gekoelde vakken kunnen worden aangestuurd via een computer. Het kopen werkt mbv een winkelwagentje. Tevens kunnen foto’s van alle producten worden gepresenteerd via het touch screen. Diagnose, monitoring en updating lopen via internet.


Kortom heel veel mogelijkheden ook wat afmeting van de vakken betreft voor heel veel toepassingen.

Vraag een offerte

Diensten & Producten

 

Verkoop & Service

Lees verder

 

Gekoelde en niet-gekoelde automaten

Lees verder

 

Uw automaat op maat

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren