Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERHOEVEN BOERDERIJ AUTOMATEN

Onbetwist de automaten specialist!

Verkoop van boerderij automaten door heel Nederland

Verhoeven Boerderij Automaten verkoopt gekoelde en niet gekoelde automaten voor verse producten door heel Nederland en geeft persoonlijk advies. Altijd bereikbaar en gemakkelijk! Ook kunt u de verkoopmachine laten samenstellen naar eigen inzicht en behoefte. 

Contact

Verkoop & Service

Verhoeven Boerderij Automaten geeft persoonlijk advies over de samenstelling van de automaat en verleent onderhoudsservice.

Verkoop & Service

De automaten

De automaten
De boerderij automaat is in opmars. Op steeds meer plekken staan onbemande verkoopstation voor de verkoop van verse boerderij producten. Dat scheelt tijd en geld voor iedereen.

De automaten

Machines op maat

U kunt bij Verhoeven Boerderij Automaten ook terecht voor machines op maat. Uw automaat wordt samengesteld naar uw eigen inzicht en behoefte. 

Machines op maat

 

Over Verhoeven Boerderij Automaten

Verhoeven Boerderij Automaten is importeur en distributeur voor boerderij automaten van het merk Roesler in de Benelux en levert persoonlijke service door heel Nederland.

Degelijk & Roestvrij

De Roesler automaten worden geïmporteerd uit Duitsland en zijn gemaakt van degelijk, roestvrij staal. Roesler automaten staan garant voor hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Advies & onderhoud

Verhoeven Boerderij Automaten geeft advies en levert ook onderhoudsservice op verzoek door heel Nederland. Het is ook mogelijk om de automaten met andere producten te vullen. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Over Verhoeven Boerderij Automaten

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren